Semifreda na sladko
fotopostup
Fotopostup : Suroviny na plnenie si vyberáte podľa toho čo Vám chutí a vyhovuje , môžete použiť suroviny na nepečenú tortu , želatínové alebo šľahačkové suroviny , rôzne peny a podobne . Aby sa Vám dobre pracovalo je potrebné do každej formy vložiť fóliu na zákusky . Kúpite v www.peceniehrou.sk taktiež formy.
skôr než začnete plniť jednotlivé vrstvy , nezabudnite po každej vrstve krému alebo ovocia v želatíne nechať vrstvy stuhnúť v chladničke a pokračovať vo vrstvách až neskôr aby sa Vám jednotlivé vrstvy nepomiešali.
- najskôr si vložte do formy fóliu
- na spodok formy vložte upečený korpus ( môžete použiť popučené keksy ako v prípade cheesecake alebo piškóty)
- navrstvite krém a ovocie
podľa výšky semifred tieto vrstvy môžete opakovať , alebo môžete dať 2 druhy krému .
Foto postup na veľké oválne semifreda
Fotopostup na malé okrúhle semifreda
Ukážka rôzne naplnených a ozdobených semifred