Poťahovanie torty Pred samotným poťahovaním je dôležité tortu dokonale uhladiť krémom a zachladiť aby sa dobre poťahovalapod poťah nepoužívajte krém zo šľahačky, z mascarpone a podobne, poťah by sa topilAk chcete mať rovný povrch torty, môžete tortu nechať chladiť opačne otočenú Najskôr si spracujte hmotu na poťahovanie, vyvaľkajte na tenko a položte na tortuVytlačte opatrne všetky vzduchové bubliny z povrchu a uhlaďte žehličkou na tortypotom začnite uhládzať postupne boky torty, postupujte opatrne aby vám nevznikali nepekné spoje ale aby bola plocha hladkápracujte rýchlo aby sa vám nezačal krém pod tortou topiť , horšie sa vám bude pracovaťnakoniec odrežte prebytočnú hmotu a môžete dozdobiť podľa svojich predstáv Pri hranatej torte začnite uhládzať najskôr povrch torty , potom rohy až potom zvyšok boku